čtvrtek 14. února 2013

Měsíční shrnutí: Únor

Měsíční shrnutí
ÚNOR


Měsíční shrnutí na únor je tu.
Nebo spíš je tu shrnutí knih, které za měsíc únor chci a také přečtu :)

Deklarace smrti - G. R. Malley
(recenzní výtisk nakladatelství Fragment)
Na Deklaraci se ohromně těším a očekávám od ní opravdu hodně. Kniha mne zaujala svou anotací ale také tím, že není moc známá - alespoň ne v mém okolí, takže se na tuhle novinku moc těším a snad mne kniha nezklame.


Nebezpečná láska - Kateřina Petrusová
(recenzní výtisk nakladatelství Fragment)
Na tuto knížku jsem četla hodně pochvalných recenzí a už i samotný příběh mne láká k tomu, abych si knihu přečetla. Je to po dlouhé době něco trochu více uvedeného do našeho nynějšího světa a je to celkově jiný žánr než dystopie a fantasy, které teď čtu nejčastěji, tudíž to bude nějaká změna a já doufám, že příjemná.



Loď mezi hvězdami - Beth Revis
Už od pohledu mne knížka přitahovala, a když si ji půjčila kamarádka, okamžitě jsem si řekla, že si knihu také přečtu. Je to určitě moc originální nápad příběhu a také od knihy dost očekávám. Jak jsem ale četla některé recenze, lidem se občas zdála nudná, tak uvidím, jak to dopadne u mě.

 
Banka těl: Mladší - Lissa Price
Když jsem si tak procházela knihovnou a koukala se do polic, co by mě mohlo bavit číst, kamarádka za mnou přiběhla s touhle knížkou. Na tuhle knihu jsem ještě žádnou recenzi nečetla, kniha je pro mne tedy úplně netknutá a neznámá, nicméně i tak mne zaujala. Už ten název... a navíc je to dystopie, které poslední dobou čtu docela hodně a začínají mne bavit čím dál víc.


Zloději lidí - Robert Crais
(recenzní výtisk nakladatelství Metafora)
Jako obvykle mi přišel email o nově vycházejících knihách v nakladatelství a tahle kniha mi ihned padla do oka. Chtěla jsem zkusit něco nového, trochu jiný typ literatury, abych neseděla pořád jen u toho samého, a tento titul mne skutečně zaujal. Moc se na tuhle knížku těším.

  
Upíří deníky: Sobouj - L. J. Smith
Stefanovy deníky: Zrození
(recenzní výtisk nakladatelství Fragment)
Určitě jste si všimli, že jsem se pustila do série Upířích deníků, ke kterým nyní patří i ty Stefanovy. Seriál přímo miluji, a i když vím, že knihy a seriál mají od sebe opravdu daleko, nějak mne to nalákalo knihy si i přesto přečíst. První díl Upířích deníků byl dobrý, tak jsem zvědavá na pokračování.



 Alexa - Cvičitelka koní: Velká šance - Gaby Hauptmann
(recenzní výtisk nakladatelství Fragment)
Ani tento měsíc jsem si nemohla odpustit knížku s koňmi, jinak bych měla velký absťák, takže se tu zčistajasna zjevila knížka prvního dílu Alexy. Na knížku se těším, je sice dost krátká, takže ji slupnu nejspíš za den, ale o to snad bude lepší děj.


A to je pro tentokrát vše,
užijte si Valentýn! :)

9 komentářů:

Jsem vděčná za všechny komentáře :) Děkuji